Sign in to follow this  
Guest whiteape

Knob Turning In Increments of 10?!

Recommended Posts

Ok, it seems just all of a sudden ALL my aircraft, when tuning my altimiter, HSI, VSI, or OBS, that it turns in increments of 10 in the virtual cockpit. Now, heres a few other things. It DOES NOT do it while on the ground. And, it only happens in the virtual cockpit in the air and after landing. Now, yes, I have heard that this is a Microsoft bug, and that FSUIPC(registered) has a fix for it. Well, guess what, I dont have the money for FSUIPC. I have tried what others have said, reduce my sliders. I have made them all minimal, and it still did not fix it. My CPU load isnt even that horribly high with FS2004 running. This is really bad as i only fly in the VC. Is there ANY possible way to fix this without FSUIPC? Thanks in advance

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

I tried that about 5 times, with controlled "experiments". I have since turned off my PC and of course, am on it now, and will see if it is still happening.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Great news, I found the culprit! It is the "head effect" that I was using from FSInn. Not sure why it started doing it all of a sudden, but it sucks because that was a cool feature and now I have to leave it off:(.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this