Sign in to follow this  
jpravain

Christian....any ideas why?

Recommended Posts

Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Strange. Does the console window show something about an "Exception #5"? This would mean that for some reason Tileproxy was installed for FSX SP1, and then later FSX was downgraded to RTM - leading to the use of a mismatched simconnect version.So TP can't get aircraft coordinates and you get low res tiles.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is a fresh RTM install. Can it be reading from registry? In the past I had SP1 installed but removed the entire sim. Tileproxy works ok with SP1 but I hardly ever see high res tiles. Granted I am on a 500 K line with an old P4 2.8 HT. Thanks.Jason

Share this post


Link to post
Share on other sites

You might want to install Tileproxy Beta 6 once again. Then it will install the RTM specific version.You won't lose your configuration file in the process.Having a 500k line only, adjust your module_config lines to something like this (in all the service sections)module_config="conn=5|rate=0.5|...bulk_extend=20This increases the success rate for you downloads hopefully quite a lot. With standard settings, you will see too many timeouts and failed attempts.Christian

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this