Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Recommended Posts

Hi folks :)Had to replace my video card, got a XFX 8800 gts 640mb one, runs FS9 a treat.I'm using GPU-Z to monitor the temps, it has two GPU temp indications, at this moment reading 57c / 47c , how come two temp values...?also I have seen the temp rise upto 75c with FS9 maxed / dense airport scence / Active Sky and LD763 is that ok...??thanks for any thoughts,regards,Steve

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Have you tried using the default Nvdia drivers to read the temperatures? Probably the readings are not correct.. 2 GPUs?50-75 seems fine to me. The Xpress or Xpertvision tool ( forgot what it was called) has a scale that shows the optimal temp on it. Unfortunately Im not home right now so I cant screenshot it for you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Have you tried using the default Nvdia drivers to read the temperatures? Probably the readings are not correct.. 2 GPUs?50-75 seems fine to me. The Xpress or Xpertvision tool ( forgot what it was called) has a scale that shows the optimal temp on it. Unfortunately Im not home right now so I cant screenshot it for you.
Hi Lockstar,Thanks for the reply, appreciate it, I cannot see any temp reading in my NVidia display options, there use to be in my old drivers but using the latests ones now for this card. I did load up Riva Tuner and upped the fan speed from 60 to 80 % which had dropped the temp down nicely.regards,Steve

Share this post


Link to post
Share on other sites