Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Fiveholer

What did I do wrong?

Recommended Posts

Hey everyone,I have a slight problem. "Slight" as in....TP doesn't work. Here we go...downloaded the latest version of TP. Installed and chose a cache folder on a seperate drive. I then downloaded the proxyuser.ini file from the TP quickguide. I then edited the services to use the cache folder I had created. I left it to use Service 3 BTW. Ok, I start TP from the start menu...let it do its thing to where it says it is ready for takeoff. Then I fire up FSX and it loads to the default Friday Harbor location. The problem is....it still shows the default FSX scenery. No TP anywhere. Where exactly did I go wrong? I really want to check out this program as it looks incredible!Thanks,Danny

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Reboot once and try again.Start Tileproxy before FSX. If it still doesn't work you may be out of luck.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Reboot once and try again.Start Tileproxy before FSX. If it still doesn't work you may be out of luck.
That's it, reboot and it either works or it doesn't? There is nothing else to try or fix?

Share this post


Link to post
Share on other sites
That's it, reboot and it either works or it doesn't? There is nothing else to try or fix?
Another thing I often suggest is trying the default install location for Tileproxy and its cacheswhen placing them on separate drives did not work.Christian

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmmm, I'll try that. Does it HAVE to be installed into the FSX directory? I would assume it has to be there. Also, the program itself. The way it is now. When I run it, the DOS window that does its thing, I am not able to close it after I load up FSX and it doesn't work. I click on the X and it just stays there. I can't get rif of it with task manager either. I have to do a hard reboot. I am running Vista 32.Danny

Share this post


Link to post
Share on other sites

That window needs to be running all the time. While troubleshooting I would suggest that you run FSX in windowed mode, so you can keep an eye on this window any any errors it may show.

Share this post


Link to post
Share on other sites