Jump to content

Sign in to follow this  
Ebedeley

FS2004 Freezes on different View Modes

Recommended Posts

Whenever I change my screen from windowed mode to Full screen mode in FS2004 it freezes and I have to restart FS2004. Is there a way to fix it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could be a problem with graphics card drivers or if you're running Vista you try this:Right click the FS2004 shortcut, choose properties, open the compatibility tab and check the box for "Disable desktop composition" Not tried it but read it somewhere and made a note.Dave

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest belga1

Hello,

Will it work on XP?
You can experiment it under Windows XP (this option is available in the executable properties) but seem's it's a need specific for Windows Vista.I don't think people running WinXP need to use this setting (at least not me :) )Regards.bye.gifGus.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Could be a problem with graphics card drivers or if you're running Vista you try this:Right click the FS2004 shortcut, choose properties, open the compatibility tab and check the box for "Disable desktop composition" Not tried it but read it somewhere and made a note.Dave
I follow the steps, but there is no "Disable desktop composition". Is there an alternative?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was having some screen issues lately and discovered that my Window's desktop refresh rate was 75hz and my ATI driver software was limiting FS9 to 60Hz. So there is a center in the Catalyst Control Center which forces applications to run at the same refresh rate as my Windows desktop. It really cleared up a number of issues that I was having.Don't know if that will help you but you could give it a shot!Mark

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have to right click on fs9 icon on desktop. This is in Windows XP Prof. And then

 

Run as.... Current user and un click protect files

 

I seem to be having issues with a lot of my files and directories being hidden however so I guess my XP install is whacked.

 

At any rate this fixed the problem for me for now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...