Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lmaire

Sound problem

Recommended Posts

Hi,I have a strange problem with at least two of my aircrafts (767 Level D and Wilco Airbus320). During start up, sound cuts off. I mean that i can hear engine spooling up then i loose sound for few seconds then sound comes back. I got the impression that it happens exactly when fuel is injected in the engine. Anybody has an idea? (FSX)Thanks and regardsLmaire


Real Deraps

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    18%
    $4,720.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...