Jump to content
Sign in to follow this  
alepro

2D Panel Doesn't Display - Black Box Only

Recommended Posts

Hi,I just set up my new computer and after reinstalling FS9 I have run into a major issue, that I can't seem to resolve:Instead of displaying the 2D panel my sim only displays a black rectangle covering the entire lower half of the screen. The 3D panel and all other views work fine. This occurs regardless of the panel/aircraft.I am suspecting that this may be an issue related to the graphics card, since the 2D panel does show up properly for a second or so, after hitting the alt key to bring up the FS menu bar. Maybe it is related to the resolution I'm driving (2560 x 1440)...I was wondering if someone else has encountered a similar issue? Any hints would be greatly appreciated!Specs:FS9.1Win 7 x64 Proi7-860Ati Radeon Mobility 485027" 2560 x 1440 LCD


Cheers,

Alex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
×
×
  • Create New...