Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Glenn

Another CTD

Recommended Posts

Guest Glenn

Hello all, After looking through all the responses for the CTD for the J41 I thought I would post what problems I have and hope that someone might be able to help.I am using FSX with Vista 32 bit with SP2, T7200 at 2.0 GHZ processor with 4 gb ram.Nvida Gforce Go 7900GSon board Conexant HD audioClean intall of FSX and J41. Install was perfect.However, once I pick the J41 I get one of two things. If I try to switch it while the engines are on, I get a CTD. I if load it static, it loads find. I can look all around, move switches and knobs EXCEPT, the Ground control unit switch or the Starter motor switch. It will then close down :(This is what I have done so far.Changed the default aircraft to a static state C172 (now the J41 will at least load)deleted the FSX.CFG file, so it would be created again upon start up. (no change)verified I have the latest drivers (I do, no help)unistalled the J41 and reinstalled per the PMDG website. (no change)Any help would be great.Glenn Meder

Share this post


Link to post
Guest Glenn

Ok here is a little follow up. I saw that someone used a work around and loaded the aircraft from the tutorial in the document setting of FSX. This allowed me to load the aircraft, turn on the GCU. However, once I pushed the left avionics button I got a CTD. So I tried again, and left the left avionics off and completed the rest of the start, no problem. So now I can get it started and take off but I have no avionics left side :( Hope that might give some one an idea

Share this post


Link to post
Guest Glenn

Log Name: ApplicationSource: Application ErrorDate: 8/29/2010 3:30:29 AMEvent ID: 1000Task Category: (100)Level: ErrorKeywords: ClassicUser: N/AComputer: UpstairsDescription:Faulting application fsx.exe, version 10.0.61637.0, time stamp 0x46fadb14, faulting module terrain.dll, version 10.0.61637.0, time stamp 0x46fadb59, exception code 0xc0000005, fault offset 0x0005595e, process id 0x11c8, application start time 0x01cb477dc48a6f50.Event Xml:<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event"> <System> <Provider Name="Application Error" /> <EventID Qualifiers="0">1000</EventID> <Level>2</Level> <Task>100</Task> <Keywords>0x80000000000000</Keywords> <TimeCreated SystemTime="2010-08-29T13:30:29.000Z" /> <EventRecordID>8196</EventRecordID> <Channel>Application</Channel> <Computer>Upstairs</Computer> <Security /> </System> <EventData> <Data>fsx.exe</Data> <Data>10.0.61637.0</Data> <Data>46fadb14</Data> <Data>terrain.dll</Data> <Data>10.0.61637.0</Data> <Data>46fadb59</Data> <Data>c0000005</Data> <Data>0005595e</Data> <Data>11c8</Data> <Data>01cb477dc48a6f50</Data> </EventData></Event>This is what I get from the event viewer. Again, thanks to everyone for helping.Glenn Meder

Share this post


Link to post

Hi Glen, Sorry to hear about your problem here, but this is actually a notebook (laptop) correct? The specs seem pretty week. What do you have for your downstairs comp?

Share this post


Link to post
×
×
  • Create New...