Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

pimmie87

Audio Environment help

Recommended Posts

Hi everyone,In the meantime we are waiting for the wonderfull NGX, i have a question about the Audio Environment from flight1. A few weeks ago i bought a new pc, and since than my audio env. for fsx doesn't work anymore! I tried everything, and i even uninstalled/reinstalled fsx... I didn't had this problem with my former pc. I used and still use an onboard soundcard... But i'm 99% sure that isn't the problem cause it worked on my former pc. I hope someone can help me with this.Thanks, Pim

Share this post


Link to post
Hi everyone,In the meantime we are waiting for the wonderfull NGX, i have a question about the Audio Environment from flight1. A few weeks ago i bought a new pc, and since than my audio env. for fsx doesn't work anymore! I tried everything, and i even uninstalled/reinstalled fsx... I didn't had this problem with my former pc. I used and still use an onboard soundcard... But i'm 99% sure that isn't the problem cause it worked on my former pc. I hope someone can help me with this.Thanks, Pim
I FOUND IT!!!!In you fsx.cfg... under 'SOUND'.Be sure that the following setting is applied: SOUND_LOD=0Mine was SOUND_LOD=1, and that (i guess) caused my problem that i couldn't hear te sounds of audio environment. I have no idea what sound_lod is for.... but for me it worked.Topic can be closed.

Share this post


Link to post
×
×
  • Create New...