Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

jcmic

PB in VC with mouse use

Recommended Posts

Hi guys,For a few days I am encountering some strange trouble concerning mouse using within VC :Two examples : 1) The easy-to-use click spot for deploying HGS becomes hard to use : When I pass the mouse to the support post in order to lower the HGS, I can't see anymore the little hand cursor without pressing the left button of the mouse, and it becomes hard to get the HGS out, or to upper it once deployed.2) When I pass the mouse onto the course button to the MCP, same problem, nothing appears. I have to press the left mouse button, and even with that I only just can increase the course number and not decrease it .Everything goes well within 2D panel. I recently bought the registered version of FSUIPC and just calibated my throttle with it. I read into the introduction manual that some users had experienced trouble while calibrating hardware through FSUIPC.(I did that because my X52 throttle (non pro version), had a too hight idle rate). I don't think there is a connexion with my mouse problem however. Any idea of this problem ?Thank's jc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi again, Problem seems solved! that was a FSUIPC calibration issue.Indeed, I made the error of validating all the calibration commands (mixtures, spoilers etc..), instead of only calibrate main flight controls and brakes.CheersJc

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...