Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Walouigi

Issue starting FS9

Recommended Posts

Hello to all,Today , i am experiencing a very weird way that FS9 start.When I click on the .exe, all is fine, until FS9 suppose to show me the screen where I choose my airport, plane, time ect...now instead FS9 go to minimize mode. the only way to bring him up, is by pressing the "ALT" key.After that the screen is up, I cannot see my plane at all, that window at the bottom, where the aircraft is suppose to show is black.the other weird item is when I select any, and I really say any because I have tried lots of them, the only option I get when I select the airport is the position of the active runways.Now once I selected the active Runways, and FS9 load, I can then change to any other position at the airport.Also as the start up screen, if I decide to choose a different aircraft, nothing change, until I press the famous "ALT Key" so I can see the aircraft option list but no picture associated.Same for the weather, the only way to get there, is with the ALT key.I have no idea why is this happening, I tried, to update the video driver for my Video card, with no success.I am running WIN XP 32, NVIDIA GEForce 8800 GTS 512MB, and I use to get this once in a while but when I restarted FS, all is ok.Today no way, it is always the same.Everything else runs no problem, as explorer or any other program. This PC is mainly used for FS, so not much installed except ADD-ons.Please advise if any one would have an idea, what is this caused by, and how can I fixe it.Thanks again for any helpBest regards

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!