Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Ted Striker

100% CPU usage in forum topic

Recommended Posts

Whenever I enter a forum topic to read it my cpu usage pegs at 100%. Is anyone else experiencing this? Is doesn't occur when I'm one the main forum page or any sub forum topic list page. I done a disk clean, a browser clean, and turned of all browser addons, but it still occurs. I am on windows XP SP3, IE8, and an old IBM thinkpad with a 1.7 ghz centrino Pentium M and 2 gb of ram. I am trying to figure out if it is the forums causing this or something in my machine. It doesn't happen on other websites.

 

Ted


3770k@4.5 ghz, Noctua C12P CPU air cooler, Asus Z77, 2 x 4gb DDR3 Corsair 2200 mhz cl 9, EVGA 1080ti, Sony 55" 900E TV 3840 x 2160, Windows 7-64, FSX, P3dv3, P3dv4

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    28%
    $7,180.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...