Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

jtwhite

Squawkbox stopped working

Recommended Posts

I moved my computers (FSX-laptop;squawkbox-XP) to another city, hooked everything up and started to fly. Lo and behold Squawkbox4 seems to stop responding at "Loading aircraft info," necessitating a forced shutdown.

All was well before I moved, and everything else seems to be working OK. The EFB from fswidgets is working fine, so it doesnt appear to be a simconnect problem.

I had the same problem with Plan-G flight planner. It would crash at startup, after a few weeks of running just fine.

Anybody have any idea what might be causing it?

Im anxious to get back to online flying.

 

Thanks in advance

JohnW

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    48%
    $12,180.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...