Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Recommended Posts

I was hoping that someone could help me to fix a small problem with my fmc connection. Had it working through a friend three years ago and I never has a problem. Until recently I had to rebuild a new system, and everything is working just fine. Only one part has not been able to work correctly and that is the FMC unit using Opencockpit FMC. I reloaded the same settings into my sioc setup.

 

 

 

This is a photo of the screen:

 

 

So If you help me reconnect this unit, I would be a great help to finishing this flight sim.

 

Thanks!

 

Tom

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    34%
    $8,560.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...