Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Recommended Posts

Hello Guys !

Just upgraded my GPU 560 to 580,

 

I have 42" Plasma TV using HDMI cable with adapter to the new card DVI Port. (NVEDIA High Definition Audi)

 

Headset/Mic are connected to C-Media PCI Card

 

No matter what I do or try to do, I can get sound only to the head set, even if I pick up the TV Sound card it will only get me sound to my headset.

 

I check the TV sound on window sound setup, & yes, I can hear the TV Speakers responding properly to the test .

 

No sign of any issue on Device Manager

 

Had no issue prior to the upgrade.

 

Any Idea ????

 

Thanks in advance

 

Yair

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    39%
    $9,915.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...