Sign in to follow this  
rpowers

No elevator trim b737 -800

Recommended Posts

New install of FSX and everything seems ok but I cannot get elevator trim on default B737 to work.I use buttons on my yoke .All other  planes it works OK.I do not see any AP settings that would do this.Thanks for any help.Ron

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

I have tested it using my trim control keys (up/down arrows) and it works fine.   Also, manually trimmed it using the mouse over the trim wheel and dragging it.   If still no joy, you may want to try allocating to another button on your yoke or assign a key.

 

Chris

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for reply.It works on all other planes.When I go to 737 it will run nose down and back to takeoff,then freezes.Switch planes and come back to 737 and does same thing.Works once then freezes.AP is not on.No other AP switches are on.I have revised the aircraft and panel cfgs at some point.Maybe that caused it?I do have originals saved.Thanks for any follow up.Ron

Share this post


Link to post
Share on other sites

Interesting problem.   Is it only the stab. trim that doesn't work or are there other anomalies on the 737?   If the other default aircraft are fine, then I would probably use the original aircraft and panel cfg files and see what happens.   Otherwise, a possible FSX repair option ahead of you, which hopefully will correct any missing/corrupt file.

 

Chris

Share this post


Link to post
Share on other sites

I got it figured out.Put the original panel back in and now all is well.Thanks,Ron

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this