Sign in to follow this  
doms208

problem deployment flaps

Recommended Posts

Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hello,

 

Are all the hydraulic systems online on the overhead? Are the engines running or not? I'm not exactly sure which system controls the outer flaps though.

 

Welcome to the 777 club lol.

 

Regards,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do you have advanced animations turned on in the FSX menu? It looks like the flap tracks and fairings deployed on that section without the actual flaps following suit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I didn't think about the advanced animations part. However am I correct in saying that a similar situation could arise if 1 of the hydraulic systems are offline?

 

Regards,

Share this post


Link to post
Share on other sites

I didn't think about the advanced animations part. However am I correct in saying that a similar situation could arise if 1 of the hydraulic systems are offline?

 

Regards,

Possibly, however if the flap tracks and flap track fairings deployed without the flaps it appears to be an animation issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

thank you ,i activated advanced animation ,the problem is solved ,thank you all 

excuse me for my language im french . see you soon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this