Sign in to follow this  
Melkiki

Failure FMC : "Active : 1" no brakes during landing

Recommended Posts

Hi everybody,

 

I've got a problem when I start FSX with PMDG 777-300ER add-on.

When I go in FMC menu "PMDG SETUP", "AIRCRAFT" and "FAILURES", "ACTIVE: 1" is still set and tell me that wheels and brakes has problem.

The result is at landing : brakes and parking brakes are not working even if I do the maintenance or if I repair all brakes before take off.

Is it a bug ? How to make this T7 flight properly and delete definitively this FAILURE for the next flights ?

 

Thanks and regards.

 

Olivier.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Still the same... I've made maintenance operations, desabled FAILURES but it's still back.

I've read that another player has same problem with "Engine Oil"...

The result is even if I disabled this failure, Brakes are not working during landing (but it works during taxiing before takeoff)...

What's wrong ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've reinstall SP1b, reinstall 777-300ER, tried to see the .ini files and .hours files : anyway ! :-(

Share this post


Link to post
Share on other sites

You should probably ask PMDG directly then. (support ticket).

Could be a bug.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, thanks for your advice, PMDG give me quick answer, and the problem is solved now.

 

Solution is to uninstall PMDG 200 & 300, delete files and reinstall both add-on.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this