Sign in to follow this  
darthdeath

Linda and FSX SE

Recommended Posts

Hi there, after the new update 23 april Linda wont work anymore with my MCP 1. Before was working perfect

 

Everything is OK in Linda config, no problems at all but when i move or press buttons it wont work, but if i do it on VC you can see in the MCP screen that communication is done from PC to MCP, i mean, if you move the HDG you can see the changes on the MCP display screen.

 

Any idea?

 

Im using 1.13 LINDA with MCP 1.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

What FSUIPC Version is in use?

If it is Version 4.939m switch back to 4.939k until the problems are solved.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, many thanks, I saw your post on FSUIPC forum. I am trying to find that version but no luck. I use registered version.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

if you PM me your Mail-adress, I can send version 4.939k to you via mail.

 

And I always make a backup before (!) installing something new, what is always a good idea.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thx for that info, I just tried it and it works great.

Also it seems that fixed the "range error" so far.

I keep testing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Glad that we could find a solution. Greetings from Spain!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

The "Range Error" is still there. It seems to be related only to the PMDG Module.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this