Sign in to follow this  
Gwhaarmann

Wierd aileron animation issue

Recommended Posts

Just recently installed the DA Twinstar, noticed when i loaded the aircraft the aileron, and flap animations didnt work. Per support i stopped all antivirus and download manager softwear and retried, still not working. Well yesterday i purchased the new Hawker. Guess what? same problem no flaps no ailerons. The airlplane flyies perfectly just the visuals aern't there. I have been a pilot for over 40 years and a flight simmer for at least 25, I have seen some odd stuff over the years but this one has me stumped. I have a great gamer pc that has very little problems with fsx, im runnig Orbyx global and rex overdrive. I'm wondering if somehow my main FSX install has been corrupted.

 

Things that i use on a daily basis with no problems:

Internet download manager

Advanced System Care by Iobit

Rex with overdrive

Orbx Global

win 7

Core I7 950 cpu

8 gigs gskill mem

250 gig ssd running fsx only

ATI 5770 vid card

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Thank you, that was it. Wonder how i got along all this time without that on :)

 

Brian


Thank you, that was it. Wonder how i got along all this time without that on :)

 

Brian


Thank you, that was it. Wonder how i got along all this time without that on :)

 

Brian


Thank you, that was it. Wonder how i got along all this time without that on :)

 

Brian

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this