Sign in to follow this  
MarkRussell

Airport Filter no longer working

Recommended Posts

This is a strange one, since upgrading to the latest version I have a problem with the filter o airports. As soon as I have put in the first letter the box re-sets and all airports are lost in the view. I have tried reset from the system top let, and this happens both on the local version and the networked version.

 

I use Windows 8.1 with P3d 2.5, I guess it must be something I've done as no one else is talking about this issue. IS there anything you suggest I look at ?

 

Thanks for a brilliant piece of software.

 

Regards

 

Mark

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hi Mark,

 

The correct operation of the airport filter box is rather sensitive to the timing of the startup procedure. I have already replaced this filter box with a search box. Until the next version is released, I recommend you use the column filters in the airports grid. Sorry about this inconvenience.

 

thanks, Maarten

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maarten

 

Just downloaded the latest version, and the search is great. Many thanks keep up the fantastic work.

 

Kind regards

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this