Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Recommended Posts

Howdy folks,

I'm having a new issue that just started recently with ASE weather. I'll be flying along and my clouds just "pop". Let me explain further:

 

I was flying from ATL - SXM. I took off from ATL and the clouds looked good, looked realistic. At about 18000ft AGL, the clouds disappeared for about 30 seconds, then a solid layer of clouds formed under me (@approx, 15000ft). I thought nothing of it. However, I got around northern Florida where some storms were and starting getting some turbulance but the solid layer of clouds remained. I refreshed ASE weather and the clouds changed to a more realistic scene. High stoms, patchy layers below me, NORMAL REAL looking. Then after about 30sec, boom, back to a solid layer @ approx 15000 or so I'm guessing. It continued for the rest of my flight like that, a solid layer even when local stations reported clear skies. Any ideas on this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    18%
    $4,640.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...