Sign in to follow this  
unc1rlm

Disappearing Menu Item

Recommended Posts

I installed Wideview and it is llocated in the dll.xml.. Sometimes it shows up on menu and other times it doesn't.   Any way to correct this?  Here's my xml if you see anything or maybe need to reorder xml?

Thanks,

Bob

 

<?xml version="1.0" encoding="Windows-1252"?>

<SimBase.Document Type="Launch" version="1,0">
  <Descr>Launch</Descr>
  <Filename>dll.xml</Filename>
  <Disabled>False</Disabled>
  <Launch.ManualLoad>False</Launch.ManualLoad>
<Launch.Addon>
<Name>WidevieW</Name>
<Disabled>False</Disabled>
<Path>WidevieW\wideview.dll</Path>
</Launch.Addon>
  <Launch.Addon>
    <Name>ObjectFlow</Name>
    <Disabled>False</Disabled>
    <ManualLoad>False</ManualLoad>
    <Path>D:\Prepar3D v3\ORBX\FTX_AU\FTXAA_ORBXLIBS\Scenery\ObjectFlow_P3D.dll</Path>
  </Launch.Addon>
  <Launch.Addon>
    <Name>STB Sim Plugin</Name>
    <Path>C:\Program Files (x86)\FlyingWSimulation\SuperTrafficBoard Data Server for Prepar3D V3\STBServer\STBServer.dll</Path>
  </Launch.Addon>
  <Launch.Addon>
    <Name>PMDG HUD interface</Name>
    <Disabled>False</Disabled>
    <Path>PMDG\DLLs\PMDG_HUD_interface.dll</Path>
    <DllStartName>module_init</DllStartName>
    <DllStopName>module_deinit</DllStopName>
  </Launch.Addon>
  <Launch.Addon>
    <Name>as_connect</Name>
    <Disabled>False</Disabled>
    <Path>as_srv\as_btstrp.dll</Path>
  </Launch.Addon>
  <Launch.Addon>
        <Name>FSUIPC 4</Name>
        <Disabled>False</Disabled>
        <Path>Modules\FSUIPC4.dll</Path>
    </Launch.Addon>
</SimBase.Document>
 

 

Share this post


Link to post
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this