Sign in to follow this  
RioPilot

Avatar does not work

Recommended Posts

Hi everyone,

 

Relatively recently, I got the updated Prepar3d v3.

 

However, I noticed very early on that my Avatar feature was not working. At first, I thought I was just doing something wrong, and I decided to worry about it after setting up my third party addons.

 

Now, I realize that something may be wrong. Even though I have the Avatar feature enabled under Settings, I still cannot exit any aircraft with Ctrl-Shift-E (and yes, I also verified under key mapping that this was the command).

 

Furthermore, when I'm in the aircraft selection screen, each aircraft has a message near the top that reads "No Avatar objects found."

 

Yet, when I look under SimObjects--Avatar--Civillian_Male_WhiteShirt_BlueJeans, all the appropriate files are there. I even have a second Avatar model that came with the Aerosoft A320/A321 addon, yet neither seems to work.

 

Does anyone have a solution to this? I'd really like to avoid a clean reinstall if at all possible. I got this version of Prepar3d relatively recently, and finally got all my third party addons setup the way I like them. I do recall an earlier version of Prepar3d not giving me this same problem though. I recall a while back being able to walk around.

 

I appreciate any help. Thanks!

Share this post


Link to post
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this