Jump to content

Sign in to follow this  
chik

aircraft textures missing

Recommended Posts

I recently added 3 new textures to my default 747 4 . In order to see them I have to add the next number in sequence [fltsim.4]etc, You know the drill. Here is where I think the problem starts, I had to change the way the aircraft config opens so that I could read it. It was in some strange format before, ( mostly encrypted) or what ever you call it. I had to change the properties to open with notepad so that I could add the proper numbers to allow the sim to display the new textures. Now some of my boeings,(747, 727, project opensky, and a few others) have some or all textures missing. I wonder if its the way fs9 reads these config files. Anyone have any thoughts? Thanks (chik)


Cooler master 1000W power supply, Asus P6X58D Premium LGA 1366, Intel i7 960 Bloomfield 3.2G-OC-4.5
NH-D14 Air, Barracuda 1T HD, Crucial 50G Cache Drive, EVGA GTX680 Super-clocked
6G Mushkin Ridgeback DDR3 @ 1579 (8-8-8-24), 2-42" LG's @ 3840 X 1080

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi ChikNot sure what you've done, but send me the file and I'll sort it for you, hopefully.MABeaumont@aol.comX (remove the X, it's a half-hearted anti-spam attempt)MarkEDIT: Hmm, reading your post again, you mention other aircraft ... sounds like it's the properties of the type of file i.e. under TOOLS/FOLDER OPTIONS/FILE TYPES that you may have reset. If this is the case, and your CFG file endings are now set to open as TXT files i.e. with NOTEPAD, you will need to reset that at your end.Mark "Dark Moment" BeaumontVP Fleet, DC-3 AirwaysTeam Member, MAAM-SIM[a href=http://www.swiremariners.com/cathayhk.html" target="_blank]http://www.paxship.com/maamlogo2.jpg[/a]


_________________________

 

Mark "Dark Moment" Beaumont

VP Fleet, DC-3 Airways

Team Member, MAAM-SIM

Share this post


Link to post
Share on other sites

I usually make a mess when I fool with notepad, txt ext's and so on. What i found was that if I go to system sttings and chack the option for memory to run programs instead of "cache", everything came back to normal. Thanks for the input though, really app" it!(chik)


Cooler master 1000W power supply, Asus P6X58D Premium LGA 1366, Intel i7 960 Bloomfield 3.2G-OC-4.5
NH-D14 Air, Barracuda 1T HD, Crucial 50G Cache Drive, EVGA GTX680 Super-clocked
6G Mushkin Ridgeback DDR3 @ 1579 (8-8-8-24), 2-42" LG's @ 3840 X 1080

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    9%
    $2,350.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...