Sign in to follow this  
Marconi_aero

LINDA DOES NOT WORK WITH DASH-8400

Recommended Posts

LINDA I have 2.6.3 installed dickey with PREPAR3D and FSUIP 4,949. I need to trigger functions in the DASH-8 400 (APU POWER / APU START / PUMP among other functions starting my Saitek and overhead equipment (Starget Plate 64). LINDA recognizes commands at switch button ... also could assign it the functions we want, the only problem is that the DASH-8400 does not recognize the command starting the pre button set, only managed to drive by mouse click, it takes the realism that has a cockpit. Another important point is that I can not with other aircraft !!! I am quoting the DASH-8400, it will be my main aircraft!
Thanks to everyone who can help me
Marconi

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

I try the same problem as you, if already found the problem let me know.

I try the same problem as you, if already found the problem let me know

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Marcini.aero and cmtbritto

 

Using the current Majestic Dash 8 Q-400 module 2.3 you will find all the APU functions under OHD APU CONTROL. These include:

 

APU PWR on

APU PWR off

APU PWR toggle

APU START on

 

Under OHD ENGINE START you will find (n=engine number):

 

Engine Eng n Off

Engine Eng n Norm

Engine Eng n Toggle

Engine Start Press

Engine Select Engn

Engine Select Neutral

Select Engn and start

 

I also suggest you use the latest version of LINDA 2.8.4 and FSUIPC 4.957b.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this