Jump to content

Sign in to follow this  
alexvs

FS9 wont load HELP

Recommended Posts

Guest Grubby

Gooday!I also posted over at the WOAI forums but thought someone might be able to help me here too. I used FS9 this morning and it was working fine. I just finished installing .Net framework 2 and all of the world of AI packages, when i tried to start flight sim, it just gets to the Opening splash screen and never goes past that. Does anyone have any idea why its doing this? or how i can fix it?All help much appreciated,ThanksKris

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kris,Let's first try to copy your fs9.cfg to fs9.bck, delete the cfg and try to start. Maybe it helps.Otherwise, try to delete (or move away) your ad-on aircraft that were installed by WOAI, and try to start again.Last possibility is to delete (or move away) the traffic bgl files that were installed by WOAI (in the directory flight simulator 9sceneryworldscenery) and try to start fs9.Regards,Jeroen van SchoneveldVelserbroekThe Netherlandshttp://www.precisionmanuals.com/images/forum/800driver.jpghttp://sales.hifisim.com/pub-download/asv6-banner-proud.jpgASUS A8N-SLI, AMD Athlon 64 4000+ (2,4 Ghz) San Diego processor, 2Gb DDR 400 Mhz Corsair Mem, ASUS V6800 PCIE Ultra 256 MB video

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...