lazlo

Linda doesn't work with FSX SE

Recommended Posts

Hello guys, I have FSX Steam Edition, and I used linda version 1.13 with FSUIPC 4.947 registered version, and all of it worked perfectly. Today, I decided to update Linda to 3.0.3 version, but it doesn't work more.

There is my situation now, with simulator open and perfectly working:

UgDOkEol.jpg

If I push a switch on my cockpit, nothing happens on Linda. Linda Tracer, Linda Editor, Reload LUA Engine and list functions are not clickable.

Where is the problem? How am I solve it?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Try clicking of SYNC TO SIM so that the aircraft name is outlined in Orange. LINDA will not work unless it is sync-ed. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've encountered the same problem, the SYNC TO SIM button is also grey and there's no response by pressing it. 

I found a quick fix: just downgrade it to 2.9.6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi ham123

This suggests that you 3.0.3 installation is incorrect. I would need to see the logs to investigate further. Please follow the Fault Diagnosis thread procedure. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now