Jump to content

Sign in to follow this  
SunDevil56

Getting an add on aircraft to start with engines running

Recommended Posts

I put my FSX Milviz F-15 in P3D v4 and the external model and VC display just fine, but it starts up with the engines off and using CTRL + E won't start them, it tries to, but it kind of sputters and peters out after about 30 seconds. I also tried starting one of the other aircraft that I know starts up with the engines running, and then switching over to the Milviz F-15, but that doesn't work either.

Is there any way to "force" it to start with the engines running thru a cfg file or something..??

Any ideas or suggestions are appreciated.


Scott

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    14%
    $3,610.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...