Jump to content

Sign in to follow this  

Recommended Posts

Hi,

I am going through a complete S/W  install and from Windows 7 to Windows 10, oh what a headache. I have three

Logitech/Saitek panels and am trying to make them work. Installed the drivers from Logitech, but no go. the device control panels

show up and the lights will come on for a few seconds and the off. Trouble shooting indicates that these panels require USB 2 connections.

My M/B is a Asus Rog Strix E390-E which seem to have mostly USB 3 ports. Can anyone confirm that only USB 2 ports work with these devices?????

I thought that these ports are backward compatible??. I just had my PC upgraded from an 7 year old processor to a 9700K. The panelsl worked fine before the upgrade

and in Windows 7.

Thanks for some info.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had a similar issue and I almost relegated my FIPs to storage until I found a utility that solved the problem. The link is in the post here.

Hope this helps.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...