Jump to content

Mark56UK

Radios don't work

Recommended Posts

The radios in the Dornier don't seem to be working. Anyone else have this problem or is it just me?

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Welcome to the AVSIM hosted Carenado support forum! :happy:  I doubt that Carenado would put in a non-working radio.  Maybe the battery is connected backwards so the lights cast shadows, the radio listens, and the horn sucks??:blink:

Actually, do you have the battery or whatever power unit on and the Avionics switch on?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Charliearon, thanks for your reply. I suspect you're right and that there may be some switch I haven't put on. But the radios light up and switch on and off, it's just that they don't work when I alter the frequency. Which is weird because if I call up the ATC window, the voices work OK. I'll root around, see if there's something I haven't pressed!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...