Jump to content

Brad27

Tree loss issue in P3Dv4

Recommended Posts

I am hoping that maybe somone can help here as it seems calls for a few more pointers have come to a stop at both ORBX and FlyTampa.

I noticed a few weeks ago that there was a noticable loss in trees. Firstly at ORBX Southampton, around UK2000 Gatwick and Stansted and then really patchy in other areas. I found a thread on Orbx with other users that had the same issue and after threads shooting off to other forums i eventually ended up over at Flytampa. There was a process to edit the XML and also add in a fixed autogen folder which didnt work for me. I have verified installations on ORBX including the Libraries. I removed Flytampa totally and reinstalled and the issue still stands. I have updated to P3Dv4.5 hotfixed version and still the issue persists. I have literally no idea whats causing the loss?!

I have Objectflow 2 active in ORBX as well.

 

Threads i followed and messaged on...

http://www.flytampa.org/forum/viewtopic.php?f=1&p=65573#p65573

https://orbxsystems.com/forum/topic/172152-eghi-southampton-issues-in-p3dv45/?tab=comments#comment-1511941

 

Anyone with further suggestions please get in touch

 

Thanks

 

 

 

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...