Jump to content

Sign in to follow this  
Anthony Biaggio

purple color on new KISP airport?

Recommended Posts

Hello all, I just purchased the new KISP airport add-on from the XP store, its my home airport, and it is very realistic, I luv it, however I noticed one strange thing, the main heavy border lines, that are supposed to be yellow, like the taxiway or runway lines, they have a shade of purple over them, pretty much look full purple. Its not my monitor settings, & everywhere else in XP the lines are the correct yellow, but not in this add-on, was just wondering if anyone had any thoughts on this? Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
14 hours ago, Anthony Biaggio said:

Hello all, I just purchased the new KISP airport add-on from the XP store, its my home airport, and it is very realistic, I luv it, however I noticed one strange thing, the main heavy border lines, that are supposed to be yellow, like the taxiway or runway lines, they have a shade of purple over them, pretty much look full purple. Its not my monitor settings, & everywhere else in XP the lines are the correct yellow, but not in this add-on, was just wondering if anyone had any thoughts on this? Thanks.

Might be a lua script cloud shadow setting, if you have any lua scripts running.  When I was experimenting with tweaking lua scripts I found I could create a purple tinge to shadowy areas if I FUBARD this line:

set( "sim/private/controls/clouds/cloud_shadow_lighten_ratio", .99)

by setting the value at the end greater than .99.  It is just a thought, to check to see if you have a lua script running with the shadow_lighten_ratio set to high from the airport add-on install.  Other than that, I dunno..

John

Edited by John_Cillis
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 6/29/2019 at 1:28 AM, John_Cillis said:

Might be a lua script cloud shadow setting, if you have any lua scripts running.  When I was experimenting with tweaking lua scripts I found I could create a purple tinge to shadowy areas if I FUBARD this line:

set( "sim/private/controls/clouds/cloud_shadow_lighten_ratio", .99)

by setting the value at the end greater than .99.  It is just a thought, to check to see if you have a lua script running with the shadow_lighten_ratio set to high from the airport add-on install.  Other than that, I dunno..

John

Thanks John, I'll try to look into that. Things seem to be getting more difficult w time in regards to computer knowledge needed to stay up to par with things. Anyway, yea I'll look in my config settings & see what I can do. Thanks again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...