Jump to content

Sign in to follow this  
kingm56

Disappearing AutoGen(buildings)

Recommended Posts

Team,

 

Since updated to FTX Central V4, I have encountered a strange error relating to my autogen; in short, my buildings have disappeared.  I can resolve the problem by deleting my scenery.cfg file in ProgramData > Lockheed Martin > Prepar3D V4 directory.  However, the moment I 'verify' my orbx base installation via FTX Central, the problem reappears.  I'd appreciate any assistance you can offer.  

 

Without ORBX Base Pack Installed:

https://imgur.com/a/9z5NsIO

 

With ORBX Base Pack Installed

https://imgur.com/a/CXT1Pku

 


Matt King

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    45%
    $11,410.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...