Sign in to follow this  
DMullert

Problem with FSX and AI traffic - need some Help!

Recommended Posts

Hello Gang!In an effort to get my AI Traffic up to snuff in FSX, I installed all the packages of WOAI into FSX. After going through some problems and common crashes with FSX, I decided to de-install the darn thing and re-install it again (good move so far). I backed up all of my WOAI BGL traffic files and after I carried out the new install, I moved those bgl files over to the Scenery/World/Scenery folder again. Now I get no traffic at all. If I move the traffic sliders I still get no AI traffic. Any clues what I may have botched here?Thanks in advance!Sincerely,Dennis D. Mullert

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Have you added a line in your fsx cfg to point to your new ai traffic folder? With my copy of Ultimate Traffic I added a new folder called AI Aircraft in my sim objects folder and put all my ai planes in there. Then I added the following line into my fsx.cfg, "SimObjectPaths.6=SimObjectsAI Aircraft" please note that the number 6 may be different in your case if you have already added any lines to that section of the cfg. It should simply be the next number in sequence. If you have already moved over your traffic BGL then you should be good to go.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this