Sign in to follow this  
Guest Lizardo

Oh wize ones..HELP!

Recommended Posts

About 2 months ago suddenly half my helos lost tail and main rotors. Reinstallation, tweaking, looking etc didn't help. They're in the aircraft folders, but 2k2 isn't reading them. (happened to some regualr prop planes too). Did I lose a module or effect or ??

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Check your fs2002scenedbprops folder for scenery and texture subfolder. You should have one *.bgl file in the scenery folder and 13 *.bmp files in your texture folder.Other than that have you installed a new graphics card?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Another thought. Have you disabled the Show Prop option in your FS settings?

Share this post


Link to post
Share on other sites

THANKS!! I see there's no "scenery" in the props and two bgl's in the "texture". [now spend rest of life wondering how they got out of there]. I never did find a "Show Props" option.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update: the folder I had found was "PROPS", have no idea how it got there. Found Props, under graphics in the FS2002 CFG file, changed the "0" to "1"..and my joy is now boundless. A thousand thanks, Bones!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this