Sign in to follow this  
Guest gert1966

About the xmlsound gauge

Recommended Posts

Hi, I'm trying to use the panning option as described in the Manual of the dsdxmlsound3 gauge. In the manual is stated that if you want to pan a sound to the left or the right that you have to calculate the value you put in to the control var.I have the following problem: In my avionics panel there are 2 audio switches. When both are on the (L:SND_NMBR, number) var wil be set to "1" When the Left switch is on then (L:SND_NMBR, number) var will be set to : "-300001" When the right switch is on the value will be "300001" then the input for the controlvar will be : (L:SND_NMBR, number) (>L:SOUND_CONTROL_VAR, number) The problem is that, it does not work...... Actually when these Panned values are put in to the controlvariable there no sound at all. When (L:SND_NMBR, number ) is "1" then all sounds play as expected. Could anyone of you shed some light on this ?regards Gert Polkerman

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Gert,I haven't looked at this in a while. It is certainly possible that I managed to break that functionality when I took the FSX non-compatible stuff out.Doug

Share this post


Link to post
Share on other sites

Doug, First thanx for that quick reply. My question is, did you cut some functionality from the gauge recently? Is it there for possible that when i Revert to version 2 or early version 3 that this will function? Still coding for fs9 here ..regards Gert Polkerman

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this