Sign in to follow this  
Guest

PROBLEM WITH GMAX CREATED TREES

Recommended Posts

Hello guys,I've made some trees in gMax using the old + style while looking from above, but the trees turn gray from a not too far distance. Anyone know what this is? I have created mipmaps in my texture so that's not the problem. Thanks Leandro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

That's because GMax uses the wrong type of textures. If you look at my site (click on the banner below), you will find a tip called "Disappearing texture" in the GMax tips section that explains how to solve it.Arno


Member Netherlands 2000 Scenery Team[a href=http://home.wanadoo.nl/arno.gerretsen]http://home.wanadoo.nl/arno.gerretsen/banner.jpg[/a]

Share this post


Link to post
Share on other sites

>That's because GMax uses the wrong type of textures. If you >look at my site (click on the banner below), you will find a >tip called "Disappearing texture" in the GMax tips section >that explains how to solve it. >>Arno >


Member Netherlands 2000 Scenery Team >[a >href=http://home.wanadoo.nl/arno.gerretsen]http://home.wanadoo.nl/arno.gerretsen/banner.jpg[/a] Hey,Thanks again Arno. Leandro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this