Sign in to follow this  
nigelgrant

Texture Drawing Problem in NovaSim

Recommended Posts

I used NovaSim successfully for several buildings in the FS2004 upgrade for my Vancouver International Airport last February. Recently, in undertaking a further upgrade, I have encountered some serious problems using NovaSim, in that I could not get the textures to draw properly on my new buildings. The buildings are simple, and I have used the textures elsewhere before. In the bitmap page of the NovaSim part I was working on, I marked out a strip of texture with the 4

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Rafael Sanchez just e-mailed me re a recent posting at the NovaSim forumThe simmer there, after some experimenting, remembered earlier similar display problems (uneven proportions in some graphic displays) in a program done in Visual Basic. This problem was caused by increasing the DPI value in the enhanced display settings of Windows (to 120 DPI=125%) Changing back to 96 DPI=100% resolved his issues and also my problems with NovaSim. Now that I have reset to normal (96 DPI) everything works just right.Nigel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this