Jump to content

Sign in to follow this  
Guest bgood98

API's?

Recommended Posts

Guest bgood98

I am having a slight problem with API's I am not 100% sure how to get a bmp texture loaded into my api. When using Airport I can see my api but no texture. When I complie the bgl the api shows up fine in FS2002, but still shows no texture. I have a texture folder in my scenery directory with the texture...have i left something out?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Normally the texture is assigned to the object by the program the API is designed with. While placing it you should not have to assign any texture or so.Did you make this API yourself or did you download it?And in case you made it yourself, are you sure you converted the textures to FS DXT format with mipmaps? Else it might not show correct.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest bgood98

Ty, it was a texture issue, the format was incorrect. it was a BMP file but i used the DXT converter and got it to work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...