Sign in to follow this  
Guest 46th_Terror

Need sbuilder help

Recommended Posts

I am using sbuilder to make some scenery for fs2004. I am trying to place a vtp2 poly using a stock assembled grass texture. When in game I can see my texture on the left fine. But on the right the stock scenery has some rock texture that keeps showing up on top of my grass texture. I have tried changing the layer of the grass many times including setting it to 80. Is there a trick to getting my grass to show on top of the rock?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hi,If the rock you see is a VTP polygon or landclass, then I would expect that it should work by increasing the layer. It is werid that that does not seem to work for you.Are you sure that rock texture is part of the mesh scenery as well and not a 3D object or part of an airport?

Share this post


Link to post
Share on other sites

The rock is a stock layer. And for some reason I cant explaine it just decided to work. Go figure. But I will take it. I learned a long time ago to not to try to explaine these things just be glad it happened :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this