Sign in to follow this  
Guest CoordinatorYS

Annotator and photo terrain made in Sbuilder

Recommended Posts

Hello all. Here is my problem. I received the photo terrain from another designer and he told me it was made in Sbuilder. The terrain looks excellent in the sim, all aligned and sharp. I tried to annotate it to display autogen, but the autogen does not show up. I did everything as SDK says, the annotator sees the texture, saves the agn file, but nothing happens in the simulator. The photo terrain's bgls are copied into the scenario's Scenery folder and the photo textures are placed into the main simulator Texture folder (the designer told me to do so). Where can the hiccup be? Please, help me with this, as the whole work has stopped :)BTW, this question is on FS9 :) Thanks in advance for the answers.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

I haven't seen it not show up, but Sbuilder tiles are flipped vertically so you either need to flip them for editing or use an editor that does it for you. You might start by verifying where the tiles and agn files are saved. Maybe there's a problem there.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks. Yes, I noticed they were flipped.. So do you mean that I need to first flip them to normal, then edit, and then flip them back to the initial Sbuilder's condition?

Share this post


Link to post
Share on other sites

The problem has been solved by BGL from PhotoScenery Maker :). Thanks again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this