Sign in to follow this  
Guest trknman

Missing Textures

Recommended Posts

Howdy y'all...Guess I'm the dummy of the week, but I've got a problem that has driven me to my wits end (actually more of a short putt than a drive). I am just getting my feet wet with GMAX so you will hopefully bear with me. I have designed a small hangar and textured it following the scenery tutorial that covers fs2k2 and fs2k4. I exported the file to fs9addon sceneryscenery, and bglcomp'ed it, winding up with the appropriate .bgl. Then using image tool I mipped and dxt1'ed my texture files and saved them to fs9addon scenerytexture. I had to "adjust" the coordinates in the xml to put the D*** thing where I wanted it. I then started FS and went to where the hangar was supposed to be, and lo and behold, there it was standing tall and proud without a single stitch of texture on it. The textures show up really nice in GMAX, but I am totally unable to get them on the building when it is placed in FS. Please, Please, Please if anybody can bang my head into what I am doing wrong or point the way to some help, I will be eternally in your debt

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this