Sign in to follow this  
tgibson

AFCAD newbie: AI gets stuck at hold short node

Recommended Posts

I created my first AFCAD airport from scratch tonight. The parking and taxiways seem okay, but the aircraft get stuck going on to the runway. I looked in the manual, and the nodes are within limits. There's about 120 ft between the hold short and centerline of the runway, and about 25 ft between the hold short and edge of runway. There is also a blue node 70 ft behind the hold short. Could someone please advise me?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Place the hold short node as near to the runway as possible and your problem will be solved

Share this post


Link to post
Share on other sites

You're too close to the runway. The manual states your hold short node should be about 120 feet from the edge of the runway.Hope this helps,-- Tom GibsonCalifornia Classic Propliners: http://members.aol.com/tgfltsim/index.htmlAlcoHauler Locomotive Page: http://members.aol.com/alcohauler/home/alcohaul.htmlFreeflight Design Shop: http://www.freeflightdesign.com/ San Diego Model RR Museum: http://www.sdmodelrailroadm.com/Drop by! ___x_x_(")_x_x___

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this