Jump to content

Sign in to follow this  
wsieffert

AI Ballet...

Recommended Posts

Guest

Hi,a weird problem: My incoming AI lands, taxies to their position and start going in small circles... they seem not to be able to turn to their parking spots.Some time ago, I modified the AI speed settings a bit. Could that be the cause? Anyway, *please* post the default speeds so I can give it a try.What's more weird, *departing* traffic seems to be unaffected...An Idea anyone?ToMey

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maximum default speed is 12Kts. If you modified your airport's taxiway and parking file or imported someone elses, it may be there is an error that doesn't allow the aircraft to follow a route to the parking space.Listen to the direction's given to the AI in question to see if it is given a parking space number.You can check the routes by using AFCAD.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...