Sign in to follow this  
JimD737

Airplane error

Recommended Posts

Has anyone ever seen this error?Msg: CDualEnginePlaneSfx: No. 1 Engine undefinedFile: vehsfx.cpp line 2410Time: Fri Nov 01 22:24:42 2002errno = 2 (No such file or directory)Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Yes. I have the same problem since yesterday. Maybe it is caused by a third party airplane that I installed. But I dont know which one.When does this message appear in your case? In my case it comes when the game is loading or when I use the teleporter.:-fume Anyway: who can help us??YoursOlli (ETSA)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olli,This happens to be in a third-party plane. I also realized I have 20 AI aircraft turned on. I'm wondering if it is another third party addon that is having a problem loading.I will disable all AI and test it tonite. Then I'll have to load the other third party aircraft one by one.Regards,

Share this post


Link to post
Share on other sites

I get the impression that Fly! looks at the a/c in the same order they show up in the "select aircraft" list when generating AI models. That's definitely the case in Fly 2K. If you get the error with, say, five AI selected, then the a/c causing the problem should be in the first five.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olli,I uninstalled and re-installed FLY2 and the message has not come back using that one third-party plane. I have not loaded any other third party planes yet.Regards,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jim,Without shouting it from the rooftops, it would be a nice gesture to send the third-party a/c developer a note detailing the problem. If it's something in the model, I'm sure he'd like to know.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jim,yes, thats the other way to fix it. But I did this to often in thelast weeks. I deletet the 3rd party planes and it works too :)Now I want to try to install one plane - testing- next plane -testing-and so on. Anyway, the main thing is: Fly2 is running again :-beerchug RegardsOlli(ETSA)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olli,Great news! Glad to hear all is well. I loaded the two third party planes I thought were the culprits and I have not had the error repeat (since the re-install) either.Regards,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this