Sign in to follow this  
Guest

installing CH Products with Fly!2

Recommended Posts

I have just connected the USB CHProducts(yoke and pedals). They are 100% OK with MSFS2K2 but not all the commands are operating within Fly!2.Throttle for instance and other commands do not respond. Anybody any ideas? I have searched the forum but no answer to this problem.Running with XP Pro.Thanks and regardsRakham

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Well I have already spent some minutes on this now. The throttle is working finally :-)The hat switch is OK, I did not touch anything. It was operating immediately.I believe that the best is to delete all commands in the aircraft buttons settings and asign them one by one again.I am now trying to fix the rudder and the elevators.ThanksRakham

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK! :-) all commands are set now and operating.What a diference compared to thr joystick!Rakham

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry to hear that your hat switch gives problems Vic, I use XP Pro and my 'hat' works fine. Pity though we have no easy way of panning continuously around in Fly!,like the virtual cockpit does in FS2002. Easily 'viewing the world' outside the plane is probably the most unreal part of the 'flight simming', apart for the 'motion experience', and that is expensive to relicate!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this