Sign in to follow this  
Guest

What's wrong with DX 8/DX 8 TNL rendering?

Recommended Posts

Hello all,If this issue was covered elsewhere, my apologies for the repeat, but I didn't see it addressed in the FAQ.I just picked up FLY II yesterday. Patched it up to the latest patch 2.5.240.I'm running Win XP Home w/SP1, a P3-933 processor, 512 MBs of RAM, and a Radeon 9500 pro card with the most recent ATI drivers.If I select DX 8 or DX 8TNL when FLY II launches, my display looks like a bad acid trip -- textures tearing and flashing and mouse cursor tracers. Using the DX 7 option works, but obviously I'd like to take advantage of DX 8 TNL.Is there a workaround to this? Or am I stuck with the DX 7 renderer?Much thanks.Scott

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Scott,First of all, go with DirectX 8.1 and check the render.ini file - make sure this line is set as indicated: vertexIndexFormat=0If it is and/or setting it there does not resolve your problem, then turn off T&L and see if things improve.There have been problems reported with ATI drivers. If the above items don't help, then post for anyone running with ATI drivers and see which version they're using. You may need to revert to earlier drivers to get satisfaction.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Much thanks, that adjustment in the render.ini file did the trick.Scott

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this