Sign in to follow this  
Guest Keyton_Cabral

What is This?

Recommended Posts

Hi Fly!ers,Everytime I run Fly! II, the option initial screen double the horizontal size and looks like:fly3.jpgCan anybody help me?Thanks a lot,Keyton

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

G'day Keyton,Don't know if this is your problem but aren't all the window sizes defined in Fly.ini?Below is a list of my fly.ini entries relating to windows. Check it out against what you have.[Windows]mainWinXPos=-1mainWinYPos=-1mainWinXSize=-1mainWinYSize=-1WindowX_vect=228WindowY_vect=7WindowW_vect=682WindowH_vect=713WindowX_gpsw=494WindowY_gpsw=312WindowX_ovrl=45WindowY_ovrl=302WindowX_mode=45WindowY_mode=149WindowX_ouch=671WindowY_ouch=23WindowX_fuel=55WindowY_fuel=96WindowX_eloc=956WindowY_eloc=766WindowW_eloc=182WindowH_eloc=283WindowX_insR=122WindowY_insR=8WindowW_insR=247WindowH_insR=92WindowX_pmod=586WindowY_pmod=25WindowW_pmod=426WindowH_pmod=263WindowX_eact=33WindowY_eact=404WindowX_airD=608WindowY_airD=96WindowX_loca=298WindowY_loca=625WindowX_tune=382WindowY_tune=128WindowX_atcw=0WindowY_atcw=0WindowW_atcw=206WindowH_atcw=64WindowX_gogo=431WindowY_gogo=81WindowX_env+=225WindowY_env+=26WindowW_env+=442WindowH_env+=250WindowX_test=-24WindowY_test=378This is just a stab in the dark. Hope it helps.Cheers,Roger @YSSY

Share this post


Link to post
Share on other sites

G'day Keyton,Sorry I didn't initially realise that the whole screen was double width and not just the start-up options box. I take from your post that if you press start then everything runs normal after that? It appears as though something is amiss in the transition from desktop to the opening splash screen of Fly!II.Sorry that I can't be of more help.Cheers,Roger

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dear Roger,You're right. After option screen loads and press Fly! button, everything turns back to normal, showing that screen with Bell over Grand Canyon.Don't know why this is happening...Cheers,Keyton

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same thing on my system, since I've updated to the last NVidia driver (56.xx I think)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dear Roger,I found the problem: it's happen when using antialiang 2x Quincuxx (Nvidia's 56.72 drivers) Since these drivers works very nice with Fly!, I disabled the inicial option menu. I can live with. :)Take care,Keyton

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this