Jump to content

thevanquish

Members
  • Content Count

    10
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. I've had it. I am reinstalling FS9, I just can't enjoy flying anymore: FSX crashes when cycling views and when accessing menus! I waited for SP2 so the MS guys could solve the problems (yeah yeah I know they say it's a Nvidia problem), but it only introduced more crashes...My advice, just re-install FS9 with some good addons and enjoy the bumpless (+25fps) and crashfree flying!
  2. Hi everybody, since I updated to a new computer I'm having poor graphics (only in FS). The sky is somewhat "layered" and far from the screenshots I saw on the AS website. Sometimes it even looks like a water painting. The aircraft and the groundtextures are OK. I tried somewhat everything to get the sky less layered but so far no results! My graphics card is a GeForce 7800GT, maybe I have to change some settings of this card? Any ideas what to change to get rid of this poor sky?Some screenshots of the problem:http://forums.avsim.net/user_files/134488.jpghttp://forums.avsim.net/user_files/134489.jpghttp://forums.avsim.net/user_files/134490.jpgThanx in advance
  3. Today :)I was flying to Madrid (LEMD) with my AVRO RJ100, just landing when suddenly a stupid AI plane crossed the runway. I tried to avoid the collision by giving full throtlle but I couldn't get away on time, so aircraft collision ...That's something Microsoft should defenetly improve...
  4. I have the latest updates installed. About the holding; it was set at the waypoint before reaching it, it is the plane who doesn't follow the path. So that's not the problem.
  5. Hi, I made a new screenshot from an offset and I also took one from a holding... The FMC legs page didn't mention a thing about the offset (like in your case)...I don't know what I'm doing wrong...
  6. I've attached a screen capture.... LNAV is enabled but as you can see, the plane is following it's own will :)
  7. Hi all,I'm experiencing some problems with the LNAV, the aircraft doesn't know where to fly to if I set up a hold or an offset. It just flies right, left and then back right etc... The airaft doesn't follow the path dispayed on the ND. When I set up an offset it's just the same problem...Can anyone solve my problem?Thanks in advanceWouter Sas
  8. Hi all,I'm experiencing some problems with the LNAV, the arcraft doesn't know where to fly to if I set up a hold or an offset. It just flies right, left and then back right etc... I've attached a picture where you can see that I created a hold just before TIGERwaypoint. The airaft doesn't follow the path he should do... When I set up an offset it's just the same problem...Can some solve my problem?Thanks in advancehttp://forums.avsim.net/user_files/99844.jpg
×
×
  • Create New...